Ασφάλεια υγείας Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών-Επαγγελματική Ανικανότητα

Ασφάλεια Σοβαρών Ασθενειών
Σας θωρακίζει οικονομικά για τις δύσκολες στιγμές

 

Επαγγελματική ανικανότητα
Εξασφαλίστε το επίπεδο ζωής που σας αξίζει!

 

Ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων εξαιτίας των βελτιώσεων στον τομέα της αντιμετώπισης σοβαρών ασθενειών επιμηκύνουν διαρκώς το προσδόκιμο επιβίωσης τους, περιορίζοντας όμως σημαντικά σημαντικούς τομείς σχετικά με την ποιότητα και το επίπεδο ζωής τους

Ιδιαίτερα δε παρατηρείται αύξηση των περιστατικών σε επαγγέλματα με αυξημένη πίεση και ένταση στην εξάσκηση τους. Για παράδειγμα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων ,οικονομολόγοι, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με εξαιρετικά επείγουσες και κρίσιμες καταστάσεις στην καθημερινότητα τους. Με αποτέλεσμα να επαυξάνουν το άγχος και την πίεση, σε μόνιμη βάση, δυστυχώς με αρνητικές πολλές φορές συνέπειες για την υγεία τους.

Η αύξηση του άγχους, αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα σύμφωνα με τους ειδικούς, επιβάρυνσης της υγείας και αιτιολογεί σε αρκετό βαθμό την αύξηση του ποσοστού εμφάνισης σοβαρών ασθενειών σε σχέση με άλλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι σοβαρές ασθένειες με την μεγαλύτερη σε συχνότητα εμφάνιση είναι τα καρδιολογικά , τα εγκεφαλικά και οι καρκίνοι νεφρική ανεπάρκεια σακχαρώδης διαβήτης   και τα αυτοάνοσα νοσήματα κ.λ.π.

Επίσης με την ολοένα και αυξανόμενη τάση για μετακινήσεις ταξίδια σε επικίνδυνους προορισμούς και ενασχόληση με action sports ο κίνδυνος για σοβαρά ατυχήματα αυξάνεται δραματικά.

Για τον σκοπό αυτό η arangia σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου, επεξεργάζεται τα κατάλληλα προγράμματα για την κάθε οικογένεια. Αξιοποιεί τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και την αξιολόγηση του κινδύνου, μέσα από την συνεργασία του πελάτη και του προσωπικού συμβούλου χωρίς να αφήνει στην τύχη κανένα σημαντικό σημείο στον σχεδιασμό του ασφαλιστικού σας προγράμματος υγείας.

 

Ασφάλεια  Σοβαρών Ασθενειών

Σας θωρακίζει οικονομικά για τις δύσκολες στιγμές

 

Με την πρόοδο της επιστήμης και την εξέλιξη της ιατρικής, πολλές σοβαρές ασθένειες είναι περισσότερο αντιμετωπίσιμες. Επίσης σε πολλά σοβαρά ατυχήματα είναι δυνατόν  μέσω της θεραπευτικής αποκατάστασης και των σύγχρονων βοηθημάτων να αντιμετωπιστούν , έτσι ώστε οι ασθενείς να διατηρούν για μακρύ χρονικό διάστημα ένα καλό επίπεδο ζωής.

Ωστόσο πέρα από το σημαντικό κόστος για τη θεραπεία, μια σοβαρή ασθένεια ή ένα σοβαρό ατύχημα , αλλάζει τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα.Με τις αλλαγές μάλιστα στην κοινωνική ασφάλιση και τον ΕΦΚΑ έχει δραστικά περιοριστεί η σύνταξη αναπηρίας  για τους περισσότερους κλάδους. Η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης μπορεί να γίνει πιο δύσκολη, λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων που δημιουργεί στην οικογένεια και τον ασθενή.

 

Ευχόμαστε ποτέ να μην χρειαστεί να  σταθούμε πλάι σας σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή. Από την άλλη γνωρίζουμε ως άνθρωποι ότι μια στιγμή μπορεί να ανατρέψει μια ζωή και να φέρει σε μια οικογένεια τα πάνω κάτω.

 Στην arangia σχεδιάζουμε το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα με πολύ περίσκεψη και σεβασμό στο κάθε ασφαλισμένο και τις δικές  του ανάγκες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να μην βρεθείτε απροστάτευτοι σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή.

 Οι προσωπικοί μας σύμβουλοι σε καμία περίπτωση δεν θα σας προσφέρουν απλά ένα ακόμη προϊόν, έχουν την εκπαίδευση και τα εργαλεία για να σας οδηγήσουν σε ένα σωστό πλάνο ασφάλισης που θωρακίζει ουσιαστικά εσάς και την οικογένεια σας.

 

 Μαζί με την δική σας συνεργασία σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το κατάλληλο για σας ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας , το πρόγραμμα για το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών και την Σύνταξη σας.

Με την ανάλυση και την αξιολόγηση των κινδύνων και την αρωγή του προσωπικού σας συμβούλου, θα πετύχετε να εξασφαλίσετε  άμεσα, με τη διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας, ή ενός σοβαρού ατυχήματος, το κεφάλαιο και το μηνιαίο εισόδημα (σύνταξη),   που εσείς έχετε ορίσει, μέσα από τις κατάλληλες   επιλογές και τους μοναδικούς συνδυασμούς   προγραμμάτων των μεγαλύτερων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, για ποσά όπως:  €5.000, €10.000, €20.000 και €50.000. 100.000€ και ακόμη μεγαλύτερα, αλλά  και για εγγυημένο σταθερό μηνιαίο εισόδημα ( σύνταξη ανικανότητας) από 300€, 500€,1000€,1500€,200€/μήνα.

 

Αρκεί να έχουν περάσει μερικές  ημέρες μετά από την ασφάλισή σας για να πάρετε αυτά τα χρήματα, σε περίπτωση διάγνωσης και να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Ανεξάρτητα αν έχετε άλλη ασφαλιστική κάλυψη, δημόσια ή ιδιωτική, με την ασφάλιση επαγγελματικής ανικανότητας  και το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών, δημιουργείται μια πρόσθετη σημαντική οικονομική ενίσχυση, η οποία μπορεί να καλύψει σημαντικά έξοδα θεραπείας.

 Έτσι, το σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας  ατυχημάτων και ασθενειών, σας βοηθά να επικεντρωθείτε στην αποκατάσταση της υγείας σας και να περιορίσετε το άγχος για τα οικονομικά σας. 

 

Μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης  Σοβαρών Ασθενειών μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας και σύνταξης ή  ακόμη και αποταμίευσης-επένδυσης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Ενδεικτικοί Πίνακες 

Σοβαρές ασθένειες που καλύπτει το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

 Σοβαρά Ατυχήματα

 • Τύφλωση
 • Απώλεια άκρων – Ακρωτηριασμός
 • Παράλυση
 • Σοβαρά εγκαύματα

 

 

Πώς καταβάλλεται το ασφαλισμένο ποσό;

Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο από τα παραπάνω περιστατικά, η ασφαλιστική Εταιρία καταβάλλει, ανάλογα με τον συνδυασμό και  το ποσό που έχετε επιλέξει σε μια δόση και επίσης στη συνέχεια  ξεκινά και η καταβολή της μηνιαίας σύνταξης 

 

O Συμβαλλόμενος ή ο Ασφαλισμένος θα πρέπει να αναγγείλει το περιστατικό στην Εταιρία εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που διαγνώστηκε και να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με την περίπτωση.

Απλές διαδικασίες, προσιτό κόστος

Το πρόγραμμα έχει εξαιρετικά απλές διαδικασίες ασφάλισης και αποζημίωσης και μπορούν να το αποκτήσουν άτομα ηλικίας από 18 έως 60 ετών. Έχει ιδιαίτερα προσιτό κόστος. 

 

Για παράδειγμα, για ένα άτομο ηλικίας 41-45 ετών που θα επιλέξει κεφάλαιο ύψους €20.000, το ασφάλιστρο του Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών είναι €15 το μήνα.

 

Ενδεικτικά ασφάλιστρα για κεφάλαιο 50.000€

 • 20 ετών – 45€
 • 25 ετών – 66€
 • 30 ετών – 98€
 • 35 ετών – 160€
 • 40 ετών – 272€
 • 45 ετών – 450€
 • 50 ετών – 789€
 • 55 ετών – 1242€
 • 60 ετών – 1870€

 

Επαγγελματική ανικανότητα

Εξασφαλίστε το επίπεδο ζωής που σας αξίζει

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Επαγγελματική μόνιμη ανικανότητα από ασθένεια ή ατύχημα, προκύπτει, όταν ο Επαγγελματίας δεν θα μπορεί να ασκήσει ποτέ στο μέλλον το κύριο επάγγελμα το οποίο έχει δηλώσει.

Το πλάνο ασφάλισης που θα επιλέξετε μπορεί να  είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής μόνιμης ολικής  ανικανότητας από ασθένεια η ατύχημα. 

Παρέχει εξασφάλιση του επιπέδου ζωής των επαγγελματιών, όταν ένα απρόβλεπτο γεγονός, μία σοβαρή ασθένεια ή ένα ατύχημα, τους στερήσει τα εισοδήματα τους. Ο ασφαλισμένος αποζημιώνεται με βάση τις δεξιότητες που απαιτεί η επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι με βάση τα ποσοστά ανικανότητας για εργασία των δημοσίων ασφαλιστικών ταμείων

 

Πλεονεκτήματα

Προσφέρεται ως ανεξάρτητο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, χωρίς την υποχρέωση βασικής ασφάλισης.

Ιδιαίτερα χαμηλό ετήσιο κόστος.

Η ασφάλιση παρέχεται από κορυφαία συνδικάτα των Lloyd’s.

Κάλυψη Θανάτου από ατύχημα.

Προσφέρεται κάλυψη σε οποιοδήποτε νόμισμα.

Παρέχει κάλυψη με υψηλά ασφαλισμένα κεφάλαια.

Προσφέρει κάλυψη
σε ασθένειες που προϋπάρχουν εφόσον αυτές δεν εκδηλώθηκαν τους τελευταίους 30 μήνες.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών που το επάγγελμα τους είναι η βασική πηγή εσόδων.

Γιατροί – Καλλιτέχνες-Δικηγόροι-Μηχανικοί-Φαρμακοποιοί -Ελ. Επαγγελματίες

Χειρουργοί, οδοντίατροι, μουσικοί, ζωγράφοι, συνθέτες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες του θεάματος κλπ.

Στελέχη Επιχειρήσεων – Επιχειρηματίες

Αρχιτέκτονες, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες,

δημοσιογράφοι, διαφημιστές, δικηγόροι, έμποροι, εργολάβοι, μηχανικοί κλπ.

Αθλητές & Ιπτάμενο Προσωπικο

Για αθλητές και ιπτάμενο προσωπικό υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Τι Καλύπτει

 

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Μ.Ο.Α. ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ &/ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ

               (Μόνιμη Ολική Ανικανότητα)

Το 100% του ασφαλιζομένου κεφαλαίου και μέχρι  1.000.000 €

(με δυνατότητα μεγαλύτερου

 ποσού μετά από έγκριση των Ασφαλιστών).

ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Το 100% του ασφαλιζομένου κεφαλαίου και μέχρι  1.000.000 € (με δυνατότητα μεγαλυτέρου ποσού μετά από έγκριση των Ασφαλιστών).

Ισόβια μηνιαία σύνταξη από ασθένεια ή ατύχημα 

Εξασφαλίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας στην περίπτωση που ένα αιφνίδιο γεγονός σας στερήσει μόνιμα το δικαίωμα να εργάζεστε με βάση τις σπουδές και την επαγγελματική σας εμπειρία.

Ασφάλιση εισοδήματος  ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα με ελάχιστη απαλλαγή 28 ημερών.

Το 60% του εβδομαδιαίου εισοδήματος με ανώτατο ποσό 5.000 € κατά εβδομάδα και μέχρι 520 εβδομάδες.

Ασφάλιση εισοδήματος  ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα με ελάχιστη  απαλλαγή 28 ημερών τουλάχιστον.

Το 60% του εβδομαδιαίου εισοδήματος με ανώτατο ποσό  5.000 € κατά εβδομάδα και μέχρι 52 εβδομάδες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ  

info@arangia.gr 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Καλέστε σήμερα στο

21095909850//6955027900

 

για περισσότερες λεπτομέρειες

[wpforms id=”2757″]

Ζώης Κοτσαρίνης 

Arangia Pcc © 

Οδηγός Ιδιωτικής Ασφάλισης Arangia Pcc©
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram